Otelleri > Otelleri > Otelleri

1774 Kazdağı Termal Butik Otel


Otelimizde sıradan covid önlemleri dışında ekstradan ek bir ücret talep etmeden sabah kahvaltılarınızı deniz manzaralı odalarımızda veriyoruz.   Spamızda ise kadın ve kadın/erkek karma olmak üzere iki adet türk hamamı iki adet sauna iki adet masaj odasi iki adet ÅŸok duÅŸ ve tuz odası bulunmaktadır. Yine covid döneminde açılmamız sebebiyle ilk konaklayan misafirlerimiz sizler olacaksınız.   otelimiz doÄ... Devamı

Güvenli Turizm Sertifikalı Otel
Tesis Bilgileri
Otel Özellikleri
Harita
Yorumlar
Genel Bilgiler

Otelimizde sıradan covid önlemleri dışında ekstradan ek bir ücret talep etmeden sabah kahvaltılarınızı deniz manzaralı odalarımızda veriyoruz.
 
Spamızda ise kadın ve kadın/erkek karma olmak üzere iki adet türk hamamı iki adet sauna iki adet masaj odasi iki adet şok duş ve tuz odası bulunmaktadır.
Yine covid döneminde açılmamız sebebiyle ilk konaklayan misafirlerimiz sizler olacaksınız.
 
otelimiz doğa ve konforun birleşmesinden oluşmakta ve aktivitelerimizde hem çocuklarınıza hem size hem de doğallığınıza hitap eden zeytin toplama reçel yapma ekmek yapma açık hava sineması gezi turları canlı müzik gibi bir çok aktiviteyle sizleri doğallıkla ve konforla buluşturmaktadır.
 
Otelimizin konsepti olan termal su bir çok hastalık için şifa olmuştur. Özellikle kronik ağrılar kan dolaşımı kalp rahatsızlıkları gibi bir çok önem taşıyan rahatsızlığa şifa olmuştur.
 
Tuz odamız ise astım bronşit nefes alma verme şikayeti olan hastaları için şiddetle tavsiye edilir.
 
 Ücretsiz Olanaklar
Sigara İçilmeyen OdalarGüneşlenme TerasıBahçeİnternet Bağlantısı - Kablosuz (Ücretsiz)Günlük Temizlik
 
Ãœcretli Olanaklar
Spa OlanaklarıSpa Merkezi
 

HARÄ°TA
YORUMLAR
Kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz!